Werk als jobstudent samen met je vrienden

Wie neem jij mee?

Door Emma van Alphen

Heb jij interesse om te werken als jobstudent maar kom je liever niet alleen? Geen probleem! Neem je vrienden mee en kom samen werken. Je hoeft het niet van ons aan te nemen: Remy vond via ons een studentenjob als inpakker en exportmedewerker bij een producent van paddenstoelen. Hij ging er via StudentJob van Staffing | ESG samen met zijn goede vriend Gert werken. Wat er vooral is blijven hangen? De aangename werksfeer in het bedrijf. Gert en hij gaan er altijd met veel plezier werken.


“We kregen veel vrijheid en zelfstandigheid binnen onze functies. Er hing een erg aangename werksfeer.”


Remy: “Ik werkte met een goede vriend van mij bij een paddenstoelenproducent via Staffing | ESG. We stonden samen bij de export en hebben hier onder andere gewerkt tijdens de kerstvakantie. Het leuke hieraan was dat we écht zelf de bestellingen mochten maken.”

Daarna werkte hij nog een paar keer op een andere afdeling. “Op de afdeling ‘specialiteit’ werkte ik als verpakker. Hier moest ik paddenstoelen in snijmachines doen en zelf de gesneden mix maken met de andere collega’s.” De vrijheid en de aangename werksfeer blijven hem het meeste bij.


“Het andere personeel was heel vriendelijk. Het waren fijne weken om er te werken.”


Gert: “Samen met Remy heb ik 2 weken bij FME gewerkt. We deden verschillende klusjes. In de ochtend maakten we vooral de bestellingen van de dag klaar en in de namiddag hadden we vaak andere klusjes zoals inpakken.”

Door als jobstudent via een uitzendkantoor zoals Staffing | ESG aan de slag te gaan, kun je bij hele andere bedrijven komen te werken dan de typische studentenjobs. Geen horecajobs dus, waar jij altijd moet werken als de rest lekker gaat borrelen. Maar jobs waar je lekker fysiek bezig bent en veel uren kunt maken, precies wanneer het jou uitkomt. Of je nu even wat wilt bijverdienen in de vakantie of een job zoekt voor in de avond voor langere termijn. En vervoer? Ook dat is geen probleem. StudentJob zorgt ervoor dat jij en je vrienden op je werk geraken.Iets voor jullie? Mail ons via studentjob@staffing-esg.be of schrijf je direct in via deze link.