$lang

Find your next job.

Full-time
Assistant crane operator

Muizen (Mechelen)

Print this Job

What you'll be doing

Job description

Are you alert, enthusiastic and a real go-getter? read on quickly!

We are looking for a great new colleague. As an assistant to the crane driver you give the instructions so that the containers are correctly placed on the chassis of a truck or a train wagon or on the ground.
You are good at identifying errors, damage, missing parts on the container, on the truck (e.g. chassis, tension belts, tires, ...). You report this to the team leader. The team leader provides the solution, whether or not together with you.

Job requirements

  • You live in Mechelen or the surrounding area.
  • Do you not speak Dutch, but do you speak English, French or Spanish? Great! Then you are also welcome!
  • You are flexible towards working hours. You start at 10 am and you work until the job is done. This can be one day later than the next.

Our offer

  • We offer you a full-time job for the longer term.
  • You work Monday to Friday from 10 am to approximately 7 pm-8pm. (until work is done)
  • You are free every weekend!
  • You will receive meal vouchers and good wages and a travel allowance.
  • You will also end up in a great team!

Apply now

Fill out the form below. We’ll take it from there!


×
Focus versus flexibiliteit (‘The F-words’)
De juiste persoon op het juiste profiel.

Iedere dag zijn wij bezig met het zoeken van nieuw talent voor onze klanten. Daarbij zijn ogenschijnlijke tegenpolen als focus en flexibiliteit van groot belang. Want een balans tussen de twee is noodzakelijk – en omdat de behoefte vanuit de markt voortdurend verschuift is het belangrijk om deze 2 doelen regelmatig vanuit een andere invalshoek te bekijken.

Hoe we dat doen? Door te blijven leren, altijd een open communicatie te voeren en eerlijk te zijn, ook als het eens niet lukt. Zo hou je de F-woorden actueel in je samenwerking, en bewegen wij mee met de veranderende behoefte.

We leggen dit keer de focus op communicatie. Concreet betekent het dat we -- aansluitend op het gevraagde profiel -- andere bronnen aanwenden, onze rekruteringsprocessen aanpassen en zo net dat stapje extra te zetten om bij de behoefte van de markt te komen. Goede communicatie is de sleutel in elke vorm en in iedere taal. Met de nadruk op communicatie op de werkvloer. Verbaal en non-verbaal, direct en indirect. Onze intercedent speelt daarin een grote rol, als contactpersoon met uw bedrijf. We vragen vooraf goed door over de eisen op het gebied van communicatie en toetsen die uitgebreid bij de kandidaat. De uitzendkrachten screenen we zo op taalvaardigheden én communicatieve vaardigheden. Wij ondersteunen verder in de breedste zin van het woord. Denk dan bijvoorbeeld aan taalcursussen. Zo dragen we ons steentje bij in het borgen van de communicatie.

Benieuwd? We kunnen u vrijblijvend informeren of direct vrijblijvend kandidaten voorstellen. Wij zijn er klaar voor.

Binnenkort verschijnt ons artikel hierover op onze website. Hou onze artikelen in de gaten.