$lang

Vind jouw nieuwe job.

Full-time
Assistent kraanmachinist

Muizen (Mechelen)

Print deze Job

Wat je gaat doen

Omschrijving van de job

Ben jij alert, enthousiast en een echte aanpakker? lees dan snel verder!

Wij zijn opzoek naar een toffe nieuwe collega. Als assistent van de kraanmachinist geef jij de aanwijzingen zodat de laadkisten correct geplaatst worden op het chassis van een vrachtwagen of een treinwagon of op de grond.
Je bent goed in het signaleren van fouten, schade, ontbrekende onderdelen aan de laadkist, aan de vrachtwagen (vb chassis, spanriemen, banden,...). Je meldt dit aan de teamleider. De teamleider zorgt voor de oplossing, al dan niet samen met jou.Wat wij vragen

  • Het liefst woon je in Mechelen en omgeving.
  • Spreek jij geen Nederlands maar wel Engels, Frans of Spaans? Top! Ook dan ben je welkom!
  • Je bent flexibel naar werkuren toe. Je start om 10u en je werkt door tot de job gedaan is. Dit kan de ene dag later zijn dan de andere.

Wat wij bieden

  • We bieden jou een voltijdse job voor de langere termijn.
  • Je werkt maandag t/m vrijdag vanaf 10u tot ongeveer 19u-20u. (tot het werk gedaan is)
  • Elk weekend ben je vrij!
  • Je ontvangt maaltijdcheques en goed loon en een reiskostenvergoeding.
  • Ook kom je terecht in een tof team!

Direct solliciteren

Vul hieronder je gegevens in. Wij doen de rest!


×
Focus versus flexibiliteit (‘The F-words’)
De juiste persoon op het juiste profiel.

Iedere dag zijn wij bezig met het zoeken van nieuw talent voor onze klanten. Daarbij zijn ogenschijnlijke tegenpolen als focus en flexibiliteit van groot belang. Want een balans tussen de twee is noodzakelijk – en omdat de behoefte vanuit de markt voortdurend verschuift is het belangrijk om deze 2 doelen regelmatig vanuit een andere invalshoek te bekijken.

Hoe we dat doen? Door te blijven leren, altijd een open communicatie te voeren en eerlijk te zijn, ook als het eens niet lukt. Zo hou je de F-woorden actueel in je samenwerking, en bewegen wij mee met de veranderende behoefte.

We leggen dit keer de focus op communicatie. Concreet betekent het dat we -- aansluitend op het gevraagde profiel -- andere bronnen aanwenden, onze rekruteringsprocessen aanpassen en zo net dat stapje extra te zetten om bij de behoefte van de markt te komen. Goede communicatie is de sleutel in elke vorm en in iedere taal. Met de nadruk op communicatie op de werkvloer. Verbaal en non-verbaal, direct en indirect. Onze intercedent speelt daarin een grote rol, als contactpersoon met uw bedrijf. We vragen vooraf goed door over de eisen op het gebied van communicatie en toetsen die uitgebreid bij de kandidaat. De uitzendkrachten screenen we zo op taalvaardigheden én communicatieve vaardigheden. Wij ondersteunen verder in de breedste zin van het woord. Denk dan bijvoorbeeld aan taalcursussen. Zo dragen we ons steentje bij in het borgen van de communicatie.

Benieuwd? We kunnen u vrijblijvend informeren of direct vrijblijvend kandidaten voorstellen. Wij zijn er klaar voor.

Binnenkort verschijnt ons artikel hierover op onze website. Hou onze artikelen in de gaten.