$lang

Vind jouw nieuwe job.

Wat je gaat doen

Omschrijving van de job

Ben je in het bezit van rijbewijs C en heb je ervaring als automonteur? Lees dan snel verder!

Wanneer een auto in panne is gevallen of na een ongeval ben jij diegene die de voertuigen weg komt slepen. Daarnaast ben je ook werkzaam in de garage te Sint-Niklaas. Je repareert zelf auto's die je ophaalt met een depannage. Het is belangrijk dat je plezier beleeft aan het werk en het met passie doet.

Wat wij vragen

  • Je hebt al ervaring als automonteur, dit mag zowel professioneel zijn als hobby.
  • We vragen voor deze job rijbewijs categorie C + code 95 omdat je met de depannagewagen zult rijden.
  • Uiteraard is je enthousiasme en flexibiliteit voor deze job ook belangrijk.
  • Goede kennis van Nederlands of Engels is vereist.

Wat wij bieden

  • Je komt te werken in een groeiend bedrijf en een positieve omgeving. Een goed loon hoort hier ook bij. Je werkt fulltime en soms kan het zijn dat je iets langer bezig bent. Deze overuren worden uiteraard extra uitbetaald. Na een positieve interim-periode maak je zeker kans op een vast contract!

Direct solliciteren

Vul hieronder je gegevens in. Wij doen de rest!


×
Focus versus flexibiliteit (‘The F-words’)
De juiste persoon op het juiste profiel.

Iedere dag zijn wij bezig met het zoeken van nieuw talent voor onze klanten. Daarbij zijn ogenschijnlijke tegenpolen als focus en flexibiliteit van groot belang. Want een balans tussen de twee is noodzakelijk – en omdat de behoefte vanuit de markt voortdurend verschuift is het belangrijk om deze 2 doelen regelmatig vanuit een andere invalshoek te bekijken.

Hoe we dat doen? Door te blijven leren, altijd een open communicatie te voeren en eerlijk te zijn, ook als het eens niet lukt. Zo hou je de F-woorden actueel in je samenwerking, en bewegen wij mee met de veranderende behoefte.

We leggen dit keer de focus op communicatie. Concreet betekent het dat we -- aansluitend op het gevraagde profiel -- andere bronnen aanwenden, onze rekruteringsprocessen aanpassen en zo net dat stapje extra te zetten om bij de behoefte van de markt te komen. Goede communicatie is de sleutel in elke vorm en in iedere taal. Met de nadruk op communicatie op de werkvloer. Verbaal en non-verbaal, direct en indirect. Onze intercedent speelt daarin een grote rol, als contactpersoon met uw bedrijf. We vragen vooraf goed door over de eisen op het gebied van communicatie en toetsen die uitgebreid bij de kandidaat. De uitzendkrachten screenen we zo op taalvaardigheden én communicatieve vaardigheden. Wij ondersteunen verder in de breedste zin van het woord. Denk dan bijvoorbeeld aan taalcursussen. Zo dragen we ons steentje bij in het borgen van de communicatie.

Benieuwd? We kunnen u vrijblijvend informeren of direct vrijblijvend kandidaten voorstellen. Wij zijn er klaar voor.

Binnenkort verschijnt ons artikel hierover op onze website. Hou onze artikelen in de gaten.