$lang

Vind jouw nieuwe job.

Full-time
Dozenopzetter

Hoogstraten

Print deze Job

Wat je gaat doen

Omschrijving van de job

Ben jij de zelfstandige medewerker die van aanpakken weet en ben je opzoek naar een nieuwe job met een goed loon? Lees dan snel verder!

Als dozenopzetter sta je in voor het in elkaar zetten van opvouwbare kartonnen dozen voor het verpakken van groenten en fruit. Ook ga je de kartonnen platen in de dozenmachine steken en deze komen er dan bijna helemaal gevouwen uit. It's magic! Jij zorgt er dan voor dat de kleinere bakjes erin gezet worden en stapelt dit op.

Wat wij vragen

  • Je kunt goed Nederlands spreken, lezen en begrijpen.
  • Je bent vlot in de omgang, weet van aanpakken en ziet werk liggen.
  • Ook is het belangrijk dat je flexibel bent naar werktijden en openstaat voor weekendwerk.
  • Daarnaast kan je ook worden ingezet op andere afdelingen als je hulp daar nodig is.
  • Woonachtig zijn in omgeving Hoogstraten is handig.

Wat wij bieden

  • Wij bieden jou een goed loon, aangevuld met de nodige toeslagen.
  • Daarbovenop ontvang je ook nog eens maaltijdcheques.
  • Je komt te werken in een toffe omgeving waar je je nooit verveelt.
  • Daarnaast krijg je er ook heel veel leuke collega's bij!

Direct solliciteren

Vul hieronder je gegevens in. Wij doen de rest!


×
Focus versus flexibiliteit (‘The F-words’)
De juiste persoon op het juiste profiel.

Iedere dag zijn wij bezig met het zoeken van nieuw talent voor onze klanten. Daarbij zijn ogenschijnlijke tegenpolen als focus en flexibiliteit van groot belang. Want een balans tussen de twee is noodzakelijk – en omdat de behoefte vanuit de markt voortdurend verschuift is het belangrijk om deze 2 doelen regelmatig vanuit een andere invalshoek te bekijken.

Hoe we dat doen? Door te blijven leren, altijd een open communicatie te voeren en eerlijk te zijn, ook als het eens niet lukt. Zo hou je de F-woorden actueel in je samenwerking, en bewegen wij mee met de veranderende behoefte.

We leggen dit keer de focus op communicatie. Concreet betekent het dat we -- aansluitend op het gevraagde profiel -- andere bronnen aanwenden, onze rekruteringsprocessen aanpassen en zo net dat stapje extra te zetten om bij de behoefte van de markt te komen. Goede communicatie is de sleutel in elke vorm en in iedere taal. Met de nadruk op communicatie op de werkvloer. Verbaal en non-verbaal, direct en indirect. Onze intercedent speelt daarin een grote rol, als contactpersoon met uw bedrijf. We vragen vooraf goed door over de eisen op het gebied van communicatie en toetsen die uitgebreid bij de kandidaat. De uitzendkrachten screenen we zo op taalvaardigheden én communicatieve vaardigheden. Wij ondersteunen verder in de breedste zin van het woord. Denk dan bijvoorbeeld aan taalcursussen. Zo dragen we ons steentje bij in het borgen van de communicatie.

Benieuwd? We kunnen u vrijblijvend informeren of direct vrijblijvend kandidaten voorstellen. Wij zijn er klaar voor.

Binnenkort verschijnt ons artikel hierover op onze website. Hou onze artikelen in de gaten.