$lang

Vind jouw nieuwe job.

Wat je gaat doen

Omschrijving van de job

Als inpakmedewerker bij onze klant kom je terecht in één van onze 2 sites. In site A worden enerzijds worstproducten en warme sausbereidingen semi-automatisch of zelfs volledig automatisch ingeblikt. Anderzijds zijn er worstproducten en patés die quasi volledig manueel moeten worden verpakt. In de B site gaat het voornamelijk om diepvriessnacks en bakkerijproducten zoals worstenbroodjes.

Onze inpakafdelingen starten meestal op tussen 7u00 en 7u30, nadat de productielijnen op volle toeren zijn beginnen draaien. Op korte termijn pik je het beoogde rendement op aan jouw lijn. Om 9u00 kan je tijdens je eerste pauzemoment genieten van een tas koffie en een babbel met de collega’s. Nadien vliegen jullie er weer gezamenlijk in met oog voor rendement en kwaliteit.

Om 12u00 is er een lunchpauze, waarbij je zowel in onze refter als op onze picknickbanken buiten kan eten. Daarna zetten jullie in team de eindspurt in richting einde van de dag omstreeks 16u15-16u30. Op het einde van de dag kijk je links en rechts mee naar de andere lijnen of je nog mee kan helpen opruimen, zodat iedereen op tijd naar huis kan.

Wat wij vragen

  • Je hebt ervaring binnen een voedingsproductie omgeving en bent mee met de daar bijhorende voedsel veiligheidsregels. Je weet van aanpakken en ziet werk (ook als er even geen werk is). Je neemt initiatief en voelt je betrokken bij het totale inpakproces. Je bent flexibel qua werkuren binnen een uitgebreid dag-stelsel en bereid om die extra stappen te zetten om je dag tot een goed einde te brengen.

Wat wij bieden

  • Je komt terecht in een nog steeds 100% Belgisch, zelfs Kempisch, familiebedrijf. Dit bedrijf is gelegen in een filevrije omgeving en makkelijk bereikbaar.
  • Je krijgt een marktconform loon en werkzekerheid is gegarandeerd binnen de voedingssector.
  • Je hebt reële doorgroeimogelijkheden naargelang je capaciteiten.
  • Interessant gegeven, je kan al onze heerlijke voedingswaren aankopen aan personeelskortingen.

Deze functie staat open voor iedereen, ongeacht gender en afkomst.

Direct solliciteren

Vul hieronder je gegevens in. Wij doen de rest!