$lang

Vind jouw nieuwe job.

Wat je gaat doen

Omschrijving van de job

Wij “vissen” naar nieuwe magazijnmedewerkers!
Zoek jij een fulltime job als lader/losser en wil jij graag werken bij een dynamische, snelgroeiende onderneming die zich richt op het ontwikkelen en verkopen van hengelsportartikelen? Dan hengelen wij jou graag binnen!

Je gaat aan de slag in het magazijn met hengelsportartikelen. Het is hierbij belangrijk dat je nauwkeurig werkt en dat je flexibel bent in werkzaamheden. Je werkzaamheden bestaan uit het laden en lossen van vrachten, handmatig of met een pallettruck.

Wat wij vragen

  • Het zou geweldig zijn als je ervaring hebt als inbound operative, eigen vervoer hebt om naar het werk te gaan en op korte termijn beschikbaar bent. Verder spreek je uitstekend Nederlands of Engels.

Wat wij bieden

  • Zoek jij snel een fulltime baan? Dan is dit de vacature voor jou, je kunt snel aan de slag en na een half jaar krijg je bij goed functioneren een vast contract.
  • Je werkt in 2-ploegendienst, die op termijn weer terug gaan naar dagdiensten. De werktijden zijn van 06:00 – 14:00 en van 14:00 – 22:00.

Direct solliciteren

Vul hieronder je gegevens in. Wij doen de rest!


×
Focus versus flexibiliteit (‘The F-words’)
De juiste persoon op het juiste profiel.

Iedere dag zijn wij bezig met het zoeken van nieuw talent voor onze klanten. Daarbij zijn ogenschijnlijke tegenpolen als focus en flexibiliteit van groot belang. Want een balans tussen de twee is noodzakelijk – en omdat de behoefte vanuit de markt voortdurend verschuift is het belangrijk om deze 2 doelen regelmatig vanuit een andere invalshoek te bekijken.

Hoe we dat doen? Door te blijven leren, altijd een open communicatie te voeren en eerlijk te zijn, ook als het eens niet lukt. Zo hou je de F-woorden actueel in je samenwerking, en bewegen wij mee met de veranderende behoefte.

We leggen dit keer de focus op communicatie. Concreet betekent het dat we -- aansluitend op het gevraagde profiel -- andere bronnen aanwenden, onze rekruteringsprocessen aanpassen en zo net dat stapje extra te zetten om bij de behoefte van de markt te komen. Goede communicatie is de sleutel in elke vorm en in iedere taal. Met de nadruk op communicatie op de werkvloer. Verbaal en non-verbaal, direct en indirect. Onze intercedent speelt daarin een grote rol, als contactpersoon met uw bedrijf. We vragen vooraf goed door over de eisen op het gebied van communicatie en toetsen die uitgebreid bij de kandidaat. De uitzendkrachten screenen we zo op taalvaardigheden én communicatieve vaardigheden. Wij ondersteunen verder in de breedste zin van het woord. Denk dan bijvoorbeeld aan taalcursussen. Zo dragen we ons steentje bij in het borgen van de communicatie.

Benieuwd? We kunnen u vrijblijvend informeren of direct vrijblijvend kandidaten voorstellen. Wij zijn er klaar voor.

Binnenkort verschijnt ons artikel hierover op onze website. Hou onze artikelen in de gaten.