$lang

Vind jouw nieuwe job.

Wat je gaat doen

Omschrijving van de job

Je gaat werken op de A-site. Aan het einde van de inpak- en etiketteringslijnen is er een klein magazijn met een koel- en diepvriescel. Dit wordt jouw werkdomein en als er even geen magazijnwerk is, kan je snel even inspringen aan de inpaklijnen.

Je werkdag start rond 7u00-7u30. De eerste weken zal je je voornamelijk bezighouden in diepvriescel van -18 graden om hier extra structuur en organisatie in te krijgen. Eens dit is verwezenlijkt, zorg jij ervoor dat er niets binnen of buiten gaat zonder jouw medeweten.

Collega’s uit de productie bellen je regelmatig met de vraag om goederen uit de magazijnen aan te leveren aan de diverse productielijnen. Anderzijds bezorg je bij momenten goederen aan site B of ga je verpakkingsmaterialen halen uit site B.

Indien er onvoldoende werk is in je magazijn spring je met een glimlach bij in de productie! Of indien je een rijbewijs C(E) hebt, kan je de pendelvrachtwagens verplaatsen tussen beide sites, wat meermaals per dag dient te gebeuren. Je zal deze ook zelf laden en lossen vanuit jouw magazijn.

Wat wij vragen

  • Je bent een magazijnier en bij voorkeur heb je een heftruckattest. Je kan zelfstandige werken en weet het beheer van dit magazijn voor je rekening te nemen. Jij weet als de beste wat er in en uit jouw magazijn gaat. Als collega’s je opbellen om iets te brengen, kan jij dit zeer snel terugvinden en aanleveren, ofwel met de heftruck, ofwel met een transpallet.
  • Als flexibele collega heb je er geen enkel probleem om regelmatig in te springen in de productie, meestal aan de inpakafdeling. In kalme periodes werk je 80% in de productie en 20% in het magazijn. Het merendeel van de tijd is dit omgekeerd en werk je 80% in jouw magazijn.

Wat wij bieden

  • Je komt terecht in een nog steeds 100% Belgisch, zelfs Kempisch, familiebedrijf. Dit bedrijf is gelegen in een filevrije omgeving en makkelijk bereikbaar.
  • Je krijgt een marktconform loon en werkzekerheid is gegarandeerd binnen de voedingssector.
  • Je hebt reële doorgroeimogelijkheden naargelang je capaciteiten.
  • Interessant gegeven, je kan al onze heerlijke voedingswaren aankopen aan personeelskortingen.

Deze functie staat open voor iedereen, ongeacht gender en afkomst.

Direct solliciteren

Vul hieronder je gegevens in. Wij doen de rest!