$lang

Vind jouw nieuwe job.

Full-time
Magazijnier 3-ploegen

Antwerpen 3

Print deze Job

Wat je gaat doen

Omschrijving van de job

Ben jij ervaren magazijnier en werk je graag met de heftruck? Lees dan snel verder!

Voor deze toffe job zoeken wij een gemotiveerde magazijnier die graag in 3 ploegen werkt. Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst van ingaande verpakkingsmaterialen, ingrediënten en grondstoffen en zet deze op de juiste plaats. Ook zorg je ervoor dat je de goederen klaar zet die op transport gaan. Je brengt de palletlabels correct aan.

Wat wij vragen

  • Je kunt goed Nederlands spreken, lezen en verstaan.
  • Minimaal 1 jaar werkervaring als magazijnier of heftruckchauffeur is gewenst.
  • Je bent in bezit van een heftruckattest.
  • Je komt met goede zin naar het werk en ziet werk liggen.

Wat wij bieden

  • Je komt terecht in een superteam met veel toffe collega's.
  • Je werkt in 3 shiften: vroege / late/ dagploeg.
  • Uiteraard word je inzet beloond met een goed salaris aangevuld met de nodige toeslagen, reiskostenvergoeding en maaltijdcheques.
  • Na een positieve interimperiode is er kans op een vast contract.

Direct solliciteren

Vul hieronder je gegevens in. Wij doen de rest!


×
Focus versus flexibiliteit (‘The F-words’)
De juiste persoon op het juiste profiel.

Iedere dag zijn wij bezig met het zoeken van nieuw talent voor onze klanten. Daarbij zijn ogenschijnlijke tegenpolen als focus en flexibiliteit van groot belang. Want een balans tussen de twee is noodzakelijk – en omdat de behoefte vanuit de markt voortdurend verschuift is het belangrijk om deze 2 doelen regelmatig vanuit een andere invalshoek te bekijken.

Hoe we dat doen? Door te blijven leren, altijd een open communicatie te voeren en eerlijk te zijn, ook als het eens niet lukt. Zo hou je de F-woorden actueel in je samenwerking, en bewegen wij mee met de veranderende behoefte.

We leggen dit keer de focus op communicatie. Concreet betekent het dat we -- aansluitend op het gevraagde profiel -- andere bronnen aanwenden, onze rekruteringsprocessen aanpassen en zo net dat stapje extra te zetten om bij de behoefte van de markt te komen. Goede communicatie is de sleutel in elke vorm en in iedere taal. Met de nadruk op communicatie op de werkvloer. Verbaal en non-verbaal, direct en indirect. Onze intercedent speelt daarin een grote rol, als contactpersoon met uw bedrijf. We vragen vooraf goed door over de eisen op het gebied van communicatie en toetsen die uitgebreid bij de kandidaat. De uitzendkrachten screenen we zo op taalvaardigheden én communicatieve vaardigheden. Wij ondersteunen verder in de breedste zin van het woord. Denk dan bijvoorbeeld aan taalcursussen. Zo dragen we ons steentje bij in het borgen van de communicatie.

Benieuwd? We kunnen u vrijblijvend informeren of direct vrijblijvend kandidaten voorstellen. Wij zijn er klaar voor.

Binnenkort verschijnt ons artikel hierover op onze website. Hou onze artikelen in de gaten.