$lang

Vind jouw nieuwe job.

Wat je gaat doen

Omschrijving van de job

Ben jij nauwkeurig en kun je goed zelfstandig werken? Lees dan snel verder!

Als inventarisatiemedewerker in het magazijn ben jij verantwoordelijk voor het juist invoeren van de stock in de pc. Je zult hier handmatig de stocknummers moeten noteren en wat er precies onder dat nummer te vinden is. Daarna verwerk je dit zelfstandig in een Excelfile. Het is belangrijk dat je graag alleen werkt en oog voor detail hebt.

Wat wij vragen

  • Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail
  • Ook spreek, lees en begrijp je goed Nederlands
  • Je vindt het leuk om met cijfers te werken en zelfstandig bezig te zijn

Wat wij bieden

  • Een 39-urige werkweek van maandag t/m vrijdag in dagdienst zonder overuren
  • Uiteraard kun je rekenen op een goed loon
  • Je komt terecht bij een tof bedrijf waar je het vertrouwen krijgt om je job zelfstandig uit te voeren

Direct solliciteren

Vul hieronder je gegevens in. Wij doen de rest!


×
Focus versus flexibiliteit (‘The F-words’)
De juiste persoon op het juiste profiel.

Iedere dag zijn wij bezig met het zoeken van nieuw talent voor onze klanten. Daarbij zijn ogenschijnlijke tegenpolen als focus en flexibiliteit van groot belang. Want een balans tussen de twee is noodzakelijk – en omdat de behoefte vanuit de markt voortdurend verschuift is het belangrijk om deze 2 doelen regelmatig vanuit een andere invalshoek te bekijken.

Hoe we dat doen? Door te blijven leren, altijd een open communicatie te voeren en eerlijk te zijn, ook als het eens niet lukt. Zo hou je de F-woorden actueel in je samenwerking, en bewegen wij mee met de veranderende behoefte.

We leggen dit keer de focus op communicatie. Concreet betekent het dat we -- aansluitend op het gevraagde profiel -- andere bronnen aanwenden, onze rekruteringsprocessen aanpassen en zo net dat stapje extra te zetten om bij de behoefte van de markt te komen. Goede communicatie is de sleutel in elke vorm en in iedere taal. Met de nadruk op communicatie op de werkvloer. Verbaal en non-verbaal, direct en indirect. Onze intercedent speelt daarin een grote rol, als contactpersoon met uw bedrijf. We vragen vooraf goed door over de eisen op het gebied van communicatie en toetsen die uitgebreid bij de kandidaat. De uitzendkrachten screenen we zo op taalvaardigheden én communicatieve vaardigheden. Wij ondersteunen verder in de breedste zin van het woord. Denk dan bijvoorbeeld aan taalcursussen. Zo dragen we ons steentje bij in het borgen van de communicatie.

Benieuwd? We kunnen u vrijblijvend informeren of direct vrijblijvend kandidaten voorstellen. Wij zijn er klaar voor.

Binnenkort verschijnt ons artikel hierover op onze website. Hou onze artikelen in de gaten.