$lang

Vind jouw nieuwe job.

Wat je gaat doen

Omschrijving van de job

Ben jij per direct beschikbaar en opzoek naar een toffe job in een magazijn? Lees dan snel verder!

Voor deze job zijn wij opzoek naar een zeer flexibele medewerker die een aantal uren kan presteren in de nacht en een aantal op de dag. Jij zult helpen met het in-en uitladen van de vrachtwagens en voor de klanten de bestellingen klaarzetten. Dit gaat om diverse soorten fruit. Basis NL is hiervoor voldoende.

De werkuren zijn verdeeld over de dag en de nacht.

het uurrooster:

Maandag: 01:00 - 08:00 Dinsdag 06:00 - 11:00 Woensdag 01:00 - 08:00 Donderdag 05:00 – 13:00 Vrijdag 00:30 – 08:30 Zaterdag -

Ofwel

Maandag: 01:00 - 08:00 Dinsdag - Woensdag 01:00 - 08:00 Donderdag 05:00 – 13:00 Vrijdag 00:30 – 08:30 Zaterdag 05:00 – 10:00

Wat wij vragen

  • Het is heel belangrijk dat je wilt werken volgens het rooster.
  • Je bent een harde werker en zeer flexibel ingesteld.
  • Daarnaast hebt kennis van diverse soorten fruit en groenten.
  • Ook spreek en begrijp je Nederlands.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat wij bieden

  • Je krijgt een goed loon aangevuld met 30% toeslag voor de nachturen.
  • Je komt terecht in een tof bedrijf met leuke collega's.
  • Na een positieve interim periode maak je kans op een vaste aanstelling.

Direct solliciteren

Vul hieronder je gegevens in. Wij doen de rest!


×
Focus versus flexibiliteit (‘The F-words’)
De juiste persoon op het juiste profiel.

Iedere dag zijn wij bezig met het zoeken van nieuw talent voor onze klanten. Daarbij zijn ogenschijnlijke tegenpolen als focus en flexibiliteit van groot belang. Want een balans tussen de twee is noodzakelijk – en omdat de behoefte vanuit de markt voortdurend verschuift is het belangrijk om deze 2 doelen regelmatig vanuit een andere invalshoek te bekijken.

Hoe we dat doen? Door te blijven leren, altijd een open communicatie te voeren en eerlijk te zijn, ook als het eens niet lukt. Zo hou je de F-woorden actueel in je samenwerking, en bewegen wij mee met de veranderende behoefte.

We leggen dit keer de focus op communicatie. Concreet betekent het dat we -- aansluitend op het gevraagde profiel -- andere bronnen aanwenden, onze rekruteringsprocessen aanpassen en zo net dat stapje extra te zetten om bij de behoefte van de markt te komen. Goede communicatie is de sleutel in elke vorm en in iedere taal. Met de nadruk op communicatie op de werkvloer. Verbaal en non-verbaal, direct en indirect. Onze intercedent speelt daarin een grote rol, als contactpersoon met uw bedrijf. We vragen vooraf goed door over de eisen op het gebied van communicatie en toetsen die uitgebreid bij de kandidaat. De uitzendkrachten screenen we zo op taalvaardigheden én communicatieve vaardigheden. Wij ondersteunen verder in de breedste zin van het woord. Denk dan bijvoorbeeld aan taalcursussen. Zo dragen we ons steentje bij in het borgen van de communicatie.

Benieuwd? We kunnen u vrijblijvend informeren of direct vrijblijvend kandidaten voorstellen. Wij zijn er klaar voor.

Binnenkort verschijnt ons artikel hierover op onze website. Hou onze artikelen in de gaten.