$lang

Vind jouw nieuwe job.

Wat je gaat doen

Omschrijving van de job

Ben jij de magazijnmedewerker met reachtruckattest die wij zoeken?

Voor een Belgisch familiebedrijf in Kalmthout die gespecialiseerd is in het slachten van varkens zijn wij dringend op zoek naar een enthousiaste magazijnmedewerkers/reachtruckchauffeurs. Je takenpakket zal uitgebreid zijn, waardoor je veel afwisseling ervaart.

Wanneer de vrachtwagens binnenkomen controleer je de bestellijsten en vrachtformulieren. Als dit in orde is zorg je ervoor dat de vrachtwagen wordt geladen met de heftruck. Ook het inpakken en her verpakken van het vlees behoort tot jouw taken. Ook zijn er een aantal administratieve taken zoals het controleren van de stock en de administratie bijhouden op de pc. Met de reachtruck zorg je ervoor dat alles in het magazijn op de juiste plek staat of klaargezet wordt voor transport.
Wat wij vragen

  • Je zult 50% van je job uitvoeren met de reachtruck, het is dan ook vereist dat je een attest hiervoor hebt.
  • Heb je daarnaast ook een heftruckattest dan is dat een plus!
  • Je bent enthousiast en een zelfstandige werker.
  • Ook is het belangrijk dat je goed Nederlands kunt spreken, lezen en schrijven.

Wat wij bieden

  • Je komt terecht bij een echt Belgisch familiebedrijf dat staat voor kwaliteit.
  • Wij bieden voltijdse baan met optie vast na positieve interimperiode.
  • Je kunt rekenen op een goed loon. Dit wordt aangevuld met maaltijdcheques, koudepremie en reiskostenvergoeding.
  • Er is veel afwisseling in deze job dus vervelen is bijna onmogelijk!

Direct solliciteren

Vul hieronder je gegevens in. Wij doen de rest!


×
Focus versus flexibiliteit (‘The F-words’)
De juiste persoon op het juiste profiel.

Iedere dag zijn wij bezig met het zoeken van nieuw talent voor onze klanten. Daarbij zijn ogenschijnlijke tegenpolen als focus en flexibiliteit van groot belang. Want een balans tussen de twee is noodzakelijk – en omdat de behoefte vanuit de markt voortdurend verschuift is het belangrijk om deze 2 doelen regelmatig vanuit een andere invalshoek te bekijken.

Hoe we dat doen? Door te blijven leren, altijd een open communicatie te voeren en eerlijk te zijn, ook als het eens niet lukt. Zo hou je de F-woorden actueel in je samenwerking, en bewegen wij mee met de veranderende behoefte.

We leggen dit keer de focus op communicatie. Concreet betekent het dat we -- aansluitend op het gevraagde profiel -- andere bronnen aanwenden, onze rekruteringsprocessen aanpassen en zo net dat stapje extra te zetten om bij de behoefte van de markt te komen. Goede communicatie is de sleutel in elke vorm en in iedere taal. Met de nadruk op communicatie op de werkvloer. Verbaal en non-verbaal, direct en indirect. Onze intercedent speelt daarin een grote rol, als contactpersoon met uw bedrijf. We vragen vooraf goed door over de eisen op het gebied van communicatie en toetsen die uitgebreid bij de kandidaat. De uitzendkrachten screenen we zo op taalvaardigheden én communicatieve vaardigheden. Wij ondersteunen verder in de breedste zin van het woord. Denk dan bijvoorbeeld aan taalcursussen. Zo dragen we ons steentje bij in het borgen van de communicatie.

Benieuwd? We kunnen u vrijblijvend informeren of direct vrijblijvend kandidaten voorstellen. Wij zijn er klaar voor.

Binnenkort verschijnt ons artikel hierover op onze website. Hou onze artikelen in de gaten.