$lang

Vind jouw nieuwe job.

Wat je gaat doen

Omschrijving van de job

Ben jij gedreven, goed in het fijne werk en heb je al een eerste ervaring in montage? Lees dan snel verder!

Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het op maat maken van lichtschakelaars zijn wij opzoek naar een gemotiveerde montage medewerker die oog voor detail heeft. Je zult aan de hand van een voorbeeld lichtschakelaars in elkaar zetten in de gepersonaliseerde uitvoering die de klant vraagt. Je haalt zelf de onderdelen uit het magazijn en zorgt ervoor dat de bestelling ingepakt en opgestuurd kan worden.

Wat wij vragen

  • Je bent een gedreven persoon en hebt reeds een eerste werkervaring
  • Je spreekt, leest en begrijpt vlot Nederlands
  • Orde en netheid klinkt als muziek in je oren
  • Affiniteit met fijne montage of kennis elektrische montage is een bonus, maar geen noodzaak!

Wat wij bieden

  • Je komt terecht bij een tof bedrijf waarin je on the job veel bijleert
  • Dagwerk en nooit overuren
  • Je krijgt uiteraard een goed loon en kunt rekenen op een prettige sfeer
  • Je hebt veel vrijheid en variatie binnen je job

Direct solliciteren

Vul hieronder je gegevens in. Wij doen de rest!


×
Focus versus flexibiliteit (‘The F-words’)
De juiste persoon op het juiste profiel.

Iedere dag zijn wij bezig met het zoeken van nieuw talent voor onze klanten. Daarbij zijn ogenschijnlijke tegenpolen als focus en flexibiliteit van groot belang. Want een balans tussen de twee is noodzakelijk – en omdat de behoefte vanuit de markt voortdurend verschuift is het belangrijk om deze 2 doelen regelmatig vanuit een andere invalshoek te bekijken.

Hoe we dat doen? Door te blijven leren, altijd een open communicatie te voeren en eerlijk te zijn, ook als het eens niet lukt. Zo hou je de F-woorden actueel in je samenwerking, en bewegen wij mee met de veranderende behoefte.

We leggen dit keer de focus op communicatie. Concreet betekent het dat we -- aansluitend op het gevraagde profiel -- andere bronnen aanwenden, onze rekruteringsprocessen aanpassen en zo net dat stapje extra te zetten om bij de behoefte van de markt te komen. Goede communicatie is de sleutel in elke vorm en in iedere taal. Met de nadruk op communicatie op de werkvloer. Verbaal en non-verbaal, direct en indirect. Onze intercedent speelt daarin een grote rol, als contactpersoon met uw bedrijf. We vragen vooraf goed door over de eisen op het gebied van communicatie en toetsen die uitgebreid bij de kandidaat. De uitzendkrachten screenen we zo op taalvaardigheden én communicatieve vaardigheden. Wij ondersteunen verder in de breedste zin van het woord. Denk dan bijvoorbeeld aan taalcursussen. Zo dragen we ons steentje bij in het borgen van de communicatie.

Benieuwd? We kunnen u vrijblijvend informeren of direct vrijblijvend kandidaten voorstellen. Wij zijn er klaar voor.

Binnenkort verschijnt ons artikel hierover op onze website. Hou onze artikelen in de gaten.