$lang

Vind jouw nieuwe job.

Wat je gaat doen

Omschrijving van de job

Ben jij een nachtvogel, nauwkeurig en kan je onder stress werken? Leergierig en bereid om veel kennis op te doen in een fluctuerende sector? Een teamplayer in een jong (grotendeels dan toch, de rest blijft jong van geest bij ons) en dynamisch team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor vis haal jij je neus niet op. Sterker nog, jij houdt wel van het neusje van de zalm! In deze job ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het verzorgen van de bestellingen volgens specifieke eisen van onze klanten. Je hebt te maken met meer dan 1000 verschillende producten in verschillende soorten en maten. We verwachten dat je oplossingsgericht denkt en helpt met het oplossen van vraagstukken waar jij met jouw collega’s onderweg tegen aan loopt.

Wat wij vragen

  • Jij zult de bestellingen van klanten maken.
  • Ook het fileren en bewerken van vis hoort hierbij. Het is belangrijk dat je werkt volgens HACCP-normen en met een ERP systeem.
  • Natuurlijk ben je een echte visfan! Enthousiame en inzet is belangrijker dan ervaring in de visbranch.

Wat wij bieden

  • Wij bieden je alle ruimte om jouw talenten te ontwikkelen en je wordt uitgedaagd om mee te denken over de verbeteringen in het volledige productie proces.
  • Het is dus leuk en afwisselend werk en je krijgt veel verantwoordelijkheden.
  • Wij willen graag snel van start en verwelkomen jou daarom zo snel als jij kunt.
  • Wij maken graag kennis en zijn benieuwd naar jouw ervaringen en ambities.
  • Het liefst doen we dit aan de hand van een mail waarin je vertelt wie je bent en een CV zodat we een idee krijgen wie onze nieuwe collega kan worden. Wanneer de match er is, bieden wij je een full time contract aan. Dus kom jij graag jouw ervaringen met ons delen?

Direct solliciteren

Vul hieronder je gegevens in. Wij doen de rest!


×
Focus versus flexibiliteit (‘The F-words’)
De juiste persoon op het juiste profiel.

Iedere dag zijn wij bezig met het zoeken van nieuw talent voor onze klanten. Daarbij zijn ogenschijnlijke tegenpolen als focus en flexibiliteit van groot belang. Want een balans tussen de twee is noodzakelijk – en omdat de behoefte vanuit de markt voortdurend verschuift is het belangrijk om deze 2 doelen regelmatig vanuit een andere invalshoek te bekijken.

Hoe we dat doen? Door te blijven leren, altijd een open communicatie te voeren en eerlijk te zijn, ook als het eens niet lukt. Zo hou je de F-woorden actueel in je samenwerking, en bewegen wij mee met de veranderende behoefte.

We leggen dit keer de focus op communicatie. Concreet betekent het dat we -- aansluitend op het gevraagde profiel -- andere bronnen aanwenden, onze rekruteringsprocessen aanpassen en zo net dat stapje extra te zetten om bij de behoefte van de markt te komen. Goede communicatie is de sleutel in elke vorm en in iedere taal. Met de nadruk op communicatie op de werkvloer. Verbaal en non-verbaal, direct en indirect. Onze intercedent speelt daarin een grote rol, als contactpersoon met uw bedrijf. We vragen vooraf goed door over de eisen op het gebied van communicatie en toetsen die uitgebreid bij de kandidaat. De uitzendkrachten screenen we zo op taalvaardigheden én communicatieve vaardigheden. Wij ondersteunen verder in de breedste zin van het woord. Denk dan bijvoorbeeld aan taalcursussen. Zo dragen we ons steentje bij in het borgen van de communicatie.

Benieuwd? We kunnen u vrijblijvend informeren of direct vrijblijvend kandidaten voorstellen. Wij zijn er klaar voor.

Binnenkort verschijnt ons artikel hierover op onze website. Hou onze artikelen in de gaten.