$lang

Vind jouw nieuwe job.

Wat je gaat doen

Omschrijving van de job

Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van chocolade truffels en citroensappen zijn we momenteel op zoek naar een onderhoudstechnieker. Ze zijn al meer dan een halve eeuw actief in de sector en ze staan gekend om de kwaliteit van hun lekkere producten. Dit bedrijf is gelegen in Kapelle-op-den-Bos.

Je zal, samen met de Maintenance Manager en de rest van het Maintenance team, instaan voor het onderhoud van onze machines/gebouwen en het draaiende houden van onze productie:

* Na een periode van opleiding en begeleiding, word je, samen met het team verantwoordelijk voor preventief en curatief onderhoud aan het machinepark, de gebouwen en terreinen.
* Je houdt mee een oogje in het zeil binnen productie en ondersteunt dit team bij ombouw, afstellingen, aanpassingen en analyseert en verhelpt mee eventuele storingen.
* Je denkt mee na over mogelijke optimalisaties aan de bestaande installaties en wordt actief betrokken bij het installeren en in werking stellen van nieuwe machines en/of apparatuur.
* Naast het opvolgen van aanpassingswerken uitgevoerd door leveranciers, zal je zelf aanpassingen aan onderdelen, PLC-programma’s, etc. kunnen doorvoeren in het onderhoudsatelier.

Bel of mail ons.
+32 380 854 12, work@staffing-esg.be


Wat wij vragen

 • * Je beschikt over een diploma met een technische achtergrond en hebt de nodige basiskennis omtrent PLC's en automatisatie, eventueel aangevuld met een eerste ervaring in een gelijkaardige functie.
 • * Je hebt een passie voor techniek en verbetering met een gedreven interesse in industriële installaties en metaalbewerkingstechnieken.
 • * Je houdt ervan zelfstanding en proactief te werken en bijt je vast in (complexe) problemen/opdrachten om deze ordelijk en gestructureerd tot een goed einde te brengen.
 • * Je bent bereid om, in het kader van je functie, mee te draaien in een ploegensysteem (6u-14u of 14u-22u).
 • * Je bent open en communicatief en kan je goed uitdrukken in het Nederlands; kennis van het Engels is een plus.

Wat wij bieden

 • * Je krijgt een bediendencontract van onbepaalde duur bij een groeiend, innovatief Belgisch familiebedrijf, waar een gemoedelijke sfeer heerst en mensen samenwerken zonder veel hiërarchie.
 • * Je ontvangt een marktconforme verloning met extralegale voordelen (maaltijdcheques en netto onkostenvergoeding, resultaat gebonden bonus, etc.).
 • * Je wordt degelijk opgeleid en begeleid en krijgt nadien de mogelijkheid om zelfstandig te werken en ideeën ter verbetering aan te brengen en uit te voeren.
 • * Jouw betrokkenheid en motivatie worden op prijs gesteld door je direct leidinggevende en het management.
 • * Indien de samenwerking vlot en constructief verloopt, krijg je de mogelijkheid om op middellange termijn door te groeien en extra verantwoordelijkheden binnen het bedrijf op te nemen.
 • * Je komt terecht in een hecht team met toffe collega’s, waar iedereen elkaar kent en apprecieert.

Deze functie staat open voor iedereen, ongeacht gender en afkomst.

Direct solliciteren

Vul hieronder je gegevens in. Wij doen de rest!