$lang

Znajdż swoją nową pracę.

Co będziesz robił?

Opis stanowiska

Jako operator silosów jesteś odpowiedzialny za podłączenie przyjeżdżających ciężarówek z silosami. Nadzorujesz proces rozładunku (wdmuchiwanie) produktu (tworzywa sztuczne i proszki) z ciężarówek/cystern do silosów. Pracujesz przede wszystkim na zewnątrz.

Nasze oczekiwania

  • Czujesz się komfortowo w pracy z instalacjami/maszynami,
  • Mówisz po holendersku i / lub po angielsku,
  • Jesteś elastyczny, jeśli zostaniesz poproszony o wykonanie innego zadania lub nadgodziny,
  • Mieszkasz w okolicy Antwerpii i masz własny transport.

Nasz oferta

  • Umowa przez interim ze opcją otrzymania stałego kontraktu,
  • Praca na pełny etat od poniedziałku do piątku (zmiana dzienna),
  • Pracujesz 40 godzin tygodniowo i 12 dni ADV rocznie,
  • Świadczenia pracownicze, takie jak bony zywnosciowe i dodatek do kosztow podróży.

Aplikuj teraz

Wypełnij poniższy formularz. My zajmiemy się resztą!


×
Focus versus flexibiliteit (‘The F-words’)
De juiste persoon op het juiste profiel.

Iedere dag zijn wij bezig met het zoeken van nieuw talent voor onze klanten. Daarbij zijn ogenschijnlijke tegenpolen als focus en flexibiliteit van groot belang. Want een balans tussen de twee is noodzakelijk – en omdat de behoefte vanuit de markt voortdurend verschuift is het belangrijk om deze 2 doelen regelmatig vanuit een andere invalshoek te bekijken.

Hoe we dat doen? Door te blijven leren, altijd een open communicatie te voeren en eerlijk te zijn, ook als het eens niet lukt. Zo hou je de F-woorden actueel in je samenwerking, en bewegen wij mee met de veranderende behoefte.

We leggen dit keer de focus op communicatie. Concreet betekent het dat we -- aansluitend op het gevraagde profiel -- andere bronnen aanwenden, onze rekruteringsprocessen aanpassen en zo net dat stapje extra te zetten om bij de behoefte van de markt te komen. Goede communicatie is de sleutel in elke vorm en in iedere taal. Met de nadruk op communicatie op de werkvloer. Verbaal en non-verbaal, direct en indirect. Onze intercedent speelt daarin een grote rol, als contactpersoon met uw bedrijf. We vragen vooraf goed door over de eisen op het gebied van communicatie en toetsen die uitgebreid bij de kandidaat. De uitzendkrachten screenen we zo op taalvaardigheden én communicatieve vaardigheden. Wij ondersteunen verder in de breedste zin van het woord. Denk dan bijvoorbeeld aan taalcursussen. Zo dragen we ons steentje bij in het borgen van de communicatie.

Benieuwd? We kunnen u vrijblijvend informeren of direct vrijblijvend kandidaten voorstellen. Wij zijn er klaar voor.

Binnenkort verschijnt ons artikel hierover op onze website. Hou onze artikelen in de gaten.