$lang

Vind jouw nieuwe job.

Wat je gaat doen

Omschrijving van de job

Er was eens een sparerib...
Voordat deze op je bord ligt gaat er heel wat aan vooraf. Ben jij opzoek naar een job in de vleesproductie lees dan snel verder!

Wij zijn opzoek naar productiemedewerkers in een vleesbedrijf. Als productiemedewerker werk jij fulltime (maandag tot en met vrijdag) in een gezellig team. Je begint jouw werkdag tussen 4 – 7u ‘s morgens. Tijdens je werk moet je karkassen uitladen, wegen en ophangen op de haken. Op het einde moet je deze schuiven naar- en in de vrachtwagens.


Wat wij vragen

  • Je hebt al ervaring met vlees productie;
  • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands / Frans / Engels of Duits;
  • Je hebt een goede fysieke conditie;
  • Je vindt het geen probleem om in een koude omgeving te werken;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Meer (maximaal 30 km).

Wat wij bieden

  • Fulltime werk in één ploeg;
  • Goede loonvoorwaarden zoals maaltijdcheques, reiskostenvergoeding;
  • Bij goed functioneren is er kans op een vast contract.

Direct solliciteren

Vul hieronder je gegevens in. Wij doen de rest!


×
Focus versus flexibiliteit (‘The F-words’)
De juiste persoon op het juiste profiel.

Iedere dag zijn wij bezig met het zoeken van nieuw talent voor onze klanten. Daarbij zijn ogenschijnlijke tegenpolen als focus en flexibiliteit van groot belang. Want een balans tussen de twee is noodzakelijk – en omdat de behoefte vanuit de markt voortdurend verschuift is het belangrijk om deze 2 doelen regelmatig vanuit een andere invalshoek te bekijken.

Hoe we dat doen? Door te blijven leren, altijd een open communicatie te voeren en eerlijk te zijn, ook als het eens niet lukt. Zo hou je de F-woorden actueel in je samenwerking, en bewegen wij mee met de veranderende behoefte.

We leggen dit keer de focus op communicatie. Concreet betekent het dat we -- aansluitend op het gevraagde profiel -- andere bronnen aanwenden, onze rekruteringsprocessen aanpassen en zo net dat stapje extra te zetten om bij de behoefte van de markt te komen. Goede communicatie is de sleutel in elke vorm en in iedere taal. Met de nadruk op communicatie op de werkvloer. Verbaal en non-verbaal, direct en indirect. Onze intercedent speelt daarin een grote rol, als contactpersoon met uw bedrijf. We vragen vooraf goed door over de eisen op het gebied van communicatie en toetsen die uitgebreid bij de kandidaat. De uitzendkrachten screenen we zo op taalvaardigheden én communicatieve vaardigheden. Wij ondersteunen verder in de breedste zin van het woord. Denk dan bijvoorbeeld aan taalcursussen. Zo dragen we ons steentje bij in het borgen van de communicatie.

Benieuwd? We kunnen u vrijblijvend informeren of direct vrijblijvend kandidaten voorstellen. Wij zijn er klaar voor.

Binnenkort verschijnt ons artikel hierover op onze website. Hou onze artikelen in de gaten.