$lang

Vind jouw nieuwe job.

Wat je gaat doen

Omschrijving van de job

Als stock teller/chauffeur B haal je 5-8 personen op van het vaste ontmoetingspunt in Antwerpen en ga je samen naar verschillende retailers om de winkel voorraad te tellen. Met een handscanner tel je alle producten in de winkel en het magazijn. Eenvoudig werk, maar wel belangrijk dat dit secuur gedaan wordt.
De werkuren variëren van week tot week. Gemiddeld duurt een inventarisatie ongeveer á 6 uur/dag. Meestal is een inventarisatie in de middag- en avonduren (ochtenduren zijn zeer zelden).Wat wij vragen

  • Je spreekt Nederlands of Engels,
  • Je bent in bezit van rijbewijs B en hebt minstens 1 jaar ervaring,
  • Je bent 5 diensten per week beschikbaar (tussen maandag en vrijdag);
  • Je bent woonachtig in Antwerpen;
  • En je vindt het niet erg om een deel van de dag te reizen van de verzamellocatie naar de winkel en andersom.

Wat wij bieden

  • Maandelijkse bonus voor het besturen van de bus;
  • Je krijgt van ons een bus (Mercedes Vito), waarmee u privé kunt reizen (kilometerlimiet in overleg).
  • Parttime werk (ongeveer 20 uur/week), zodat je meer tijd hebt voor je gezin of je passies;
  • En goed om te weten: wij betalen je wekelijks uit, dus je hoeft nooit lang op je salaris te wachten!

Direct solliciteren

Vul hieronder je gegevens in. Wij doen de rest!


×
Focus versus flexibiliteit (‘The F-words’)
De juiste persoon op het juiste profiel.

Iedere dag zijn wij bezig met het zoeken van nieuw talent voor onze klanten. Daarbij zijn ogenschijnlijke tegenpolen als focus en flexibiliteit van groot belang. Want een balans tussen de twee is noodzakelijk – en omdat de behoefte vanuit de markt voortdurend verschuift is het belangrijk om deze 2 doelen regelmatig vanuit een andere invalshoek te bekijken.

Hoe we dat doen? Door te blijven leren, altijd een open communicatie te voeren en eerlijk te zijn, ook als het eens niet lukt. Zo hou je de F-woorden actueel in je samenwerking, en bewegen wij mee met de veranderende behoefte.

We leggen dit keer de focus op communicatie. Concreet betekent het dat we -- aansluitend op het gevraagde profiel -- andere bronnen aanwenden, onze rekruteringsprocessen aanpassen en zo net dat stapje extra te zetten om bij de behoefte van de markt te komen. Goede communicatie is de sleutel in elke vorm en in iedere taal. Met de nadruk op communicatie op de werkvloer. Verbaal en non-verbaal, direct en indirect. Onze intercedent speelt daarin een grote rol, als contactpersoon met uw bedrijf. We vragen vooraf goed door over de eisen op het gebied van communicatie en toetsen die uitgebreid bij de kandidaat. De uitzendkrachten screenen we zo op taalvaardigheden én communicatieve vaardigheden. Wij ondersteunen verder in de breedste zin van het woord. Denk dan bijvoorbeeld aan taalcursussen. Zo dragen we ons steentje bij in het borgen van de communicatie.

Benieuwd? We kunnen u vrijblijvend informeren of direct vrijblijvend kandidaten voorstellen. Wij zijn er klaar voor.

Binnenkort verschijnt ons artikel hierover op onze website. Hou onze artikelen in de gaten.