$lang

Find your next job.

Full-time
Truck Driver CE

Wommelgem

Print this Job

What you'll be doing

Job description

We are looking for truck driver CE for our customer in Wommelgem (Antwerp). Company is providing various services to their customers every day since 1991: Purchase and sale of scrap metals, container service, demolition works, tank cleaning.
You will start your working day at 7:00 am and finish around 4:00 pm. You will ensure that the containers are delivered at the right location to the various customers throughout Flanders or you collect the containers from the customers.
You can also be flexibly engaged where necessary: tank cleaning, demolition works, industrial relocations etc.

Job requirements

  • You have a CE driving license;
  • You have valid Code 95;
  • You are flexible and organized;
  • Good command of the Dutch or English language.

Our offer

  • Working in a growing company and in a pleasant atmosphere;
  • Additional trainings;
  • Chance of a permanent contract.

Apply now

Fill out the form below. We’ll take it from there!


×
Focus versus flexibiliteit (‘The F-words’)
De juiste persoon op het juiste profiel.

Iedere dag zijn wij bezig met het zoeken van nieuw talent voor onze klanten. Daarbij zijn ogenschijnlijke tegenpolen als focus en flexibiliteit van groot belang. Want een balans tussen de twee is noodzakelijk – en omdat de behoefte vanuit de markt voortdurend verschuift is het belangrijk om deze 2 doelen regelmatig vanuit een andere invalshoek te bekijken.

Hoe we dat doen? Door te blijven leren, altijd een open communicatie te voeren en eerlijk te zijn, ook als het eens niet lukt. Zo hou je de F-woorden actueel in je samenwerking, en bewegen wij mee met de veranderende behoefte.

We leggen dit keer de focus op communicatie. Concreet betekent het dat we -- aansluitend op het gevraagde profiel -- andere bronnen aanwenden, onze rekruteringsprocessen aanpassen en zo net dat stapje extra te zetten om bij de behoefte van de markt te komen. Goede communicatie is de sleutel in elke vorm en in iedere taal. Met de nadruk op communicatie op de werkvloer. Verbaal en non-verbaal, direct en indirect. Onze intercedent speelt daarin een grote rol, als contactpersoon met uw bedrijf. We vragen vooraf goed door over de eisen op het gebied van communicatie en toetsen die uitgebreid bij de kandidaat. De uitzendkrachten screenen we zo op taalvaardigheden én communicatieve vaardigheden. Wij ondersteunen verder in de breedste zin van het woord. Denk dan bijvoorbeeld aan taalcursussen. Zo dragen we ons steentje bij in het borgen van de communicatie.

Benieuwd? We kunnen u vrijblijvend informeren of direct vrijblijvend kandidaten voorstellen. Wij zijn er klaar voor.

Binnenkort verschijnt ons artikel hierover op onze website. Hou onze artikelen in de gaten.