$lang

Vind jouw nieuwe job.

Wat je gaat doen

Omschrijving van de job

Help jij graag klanten en heb je ervaring in de voeding? Lees dan snel verder!

Voor een supermarkt in regio Wuustwezel zijn wij opzoek naar een gemotiveerde medewerker op de afdeling charcuterie. Hier ben jij verantwoordelijk voor de presentatie, schoonhouden, juist afwegen en het informeren van de klanten. Af en toe spring je ook eens bij in de winkel en aan de kassa.

Wat wij vragen

  • Klantvriendelijkheid is zeer belangrijk.
  • Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands.
  • Je bent flexibel beschikbaar vanaf 7 uur in de ochtend, ook op de zaterdag.
  • Hygiënisch en respect voor HACCP
  • Werken met snijmachines (elektrisch en manueel)

Wat wij bieden

  • Je komt terecht in een tof team waar je je snel thuis voelt
  • De job wordt je geleerd in een opleiding van 2 tot 4 weken via een personal coach
  • Je wordt verloond naar ervaring en hebt nooit overuren
  • Je maakt bij een positieve tewerkstelling kans op een vast contract
  • Zondag ben je altijd vrij

Direct solliciteren

Vul hieronder je gegevens in. Wij doen de rest!


×
Focus versus flexibiliteit (‘The F-words’)
De juiste persoon op het juiste profiel.

Iedere dag zijn wij bezig met het zoeken van nieuw talent voor onze klanten. Daarbij zijn ogenschijnlijke tegenpolen als focus en flexibiliteit van groot belang. Want een balans tussen de twee is noodzakelijk – en omdat de behoefte vanuit de markt voortdurend verschuift is het belangrijk om deze 2 doelen regelmatig vanuit een andere invalshoek te bekijken.

Hoe we dat doen? Door te blijven leren, altijd een open communicatie te voeren en eerlijk te zijn, ook als het eens niet lukt. Zo hou je de F-woorden actueel in je samenwerking, en bewegen wij mee met de veranderende behoefte.

We leggen dit keer de focus op communicatie. Concreet betekent het dat we -- aansluitend op het gevraagde profiel -- andere bronnen aanwenden, onze rekruteringsprocessen aanpassen en zo net dat stapje extra te zetten om bij de behoefte van de markt te komen. Goede communicatie is de sleutel in elke vorm en in iedere taal. Met de nadruk op communicatie op de werkvloer. Verbaal en non-verbaal, direct en indirect. Onze intercedent speelt daarin een grote rol, als contactpersoon met uw bedrijf. We vragen vooraf goed door over de eisen op het gebied van communicatie en toetsen die uitgebreid bij de kandidaat. De uitzendkrachten screenen we zo op taalvaardigheden én communicatieve vaardigheden. Wij ondersteunen verder in de breedste zin van het woord. Denk dan bijvoorbeeld aan taalcursussen. Zo dragen we ons steentje bij in het borgen van de communicatie.

Benieuwd? We kunnen u vrijblijvend informeren of direct vrijblijvend kandidaten voorstellen. Wij zijn er klaar voor.

Binnenkort verschijnt ons artikel hierover op onze website. Hou onze artikelen in de gaten.