Hoe groter de uitdaging, hoe groter de groei: Staffing | ESG breidt uit!

Gudrun Thiry gestart als head of business development

Door Ninge Sweens

Wie Staffing | ESG een beetje kent, weet al dat het ons gaat om mensen. Het meeste halen uit ons menselijk kapitaal is waar onze kracht ligt. Niet alleen voor uw bedrijf, maar ook voor onszelf. Met trots stellen we dan ook aan u voor: Gudrun Thiry. Zij versterkt vanaf heden ons team als Head of Business Development. Een korte introductie.

“Als persoon, HR generalist, manager en coach ben ik gepassioneerd in mensen," aldus Gudrun. "In mijn loopbaan is dat ook altijd de leidraad en mijn energiebron gebleken. Hoe mooi dat ik deze kracht ook weer terug heb gevonden bij Staffing | ESG. Werken samen met, voor én door mensen. Samen – met collega’s vormen we één team dat streeft naar kwaliteit en de beste service. Voor – u, onze klanten, gaan we door het vuur om de beste persoon op de beste plaats te zetten. Door – onze uitzendkrachten, ons menselijke kapitaal, krijgen we energie. Samen vormen we een partnership die de kracht vormt om ons werk goed te doen voor elkaar. Ik ben blij en trots om voor Staffing | ESG aan de slag te mogen als business developer.”

“Gudrun heeft een indrukwekkende staat van dienst. Met ervaring als HR-manager, Operationeel Directeur én ondernemer binnen uiteenlopende markten is ze een niet te onderschatten kracht.”

“We kwamen via ons gedeelde netwerk met elkaar in contact. Toeval bestaat niet!” zegt Alexandra van Leeuwen (COO van ESG) over deze nieuwe samenwerking, “al snel merkten we dat we dezelfde visie hebben en dezelfde waarden belangrijk vinden.” Ook niet onbelangrijk: Gudrun heeft een indrukwekkende staat van dienst. Na een studie in de psychologie, heeft ze gewerkt als onder meer HR-manager en Operationeel Directeur bij bedrijven in uiteenlopende markten, waaronder de uitzendbranche. Ook aan ondernemerschap is geen gebrek: met haar eigen bedrijf MAD-T adviseert en selecteert Gudrun getalenteerde profielen op directie-niveau. Kortom, Gudrun is een niet te onderschatten kracht.Samen met Ewa als Operations Manager vormt Gudrun zo ons dream team voor uw bedrijf. Gudrun op de acquisitie en Ewa op de operatie, zoals ze dat al meer dan 13 jaar met enorme toewijding voor Staffing doet. Waar te beginnen? “Ik heb het geluk dat ik in een betrokken team terecht kom, met mensen die dit bedrijf hebben opgebouwd”, zegt Gudrun. “Ewa kent onze klanten door en door en Alexandra is een zeldzaam operationeel talent, fantastisch om mee te sparren.” Ewa en zij zullen de komende maanden gebruiken om onze klanten te bezoeken. “Kijken wie onze klanten zijn en ze beter leren kennen,” aldus Gudrun. “Zo’n bezoek zie ik als een kans en als iets waar ik energie uit haal, en om te zien waar onze kracht en eventuele verbetermogelijkheden liggen.”

Gudrun is wekelijks op dinsdag, woensdag en donderdag beschikbaar. In contact komen kan via Linkedin of via e-mail.

Gudrun Thiry

Gudrun Thiry

Head of Business Development