Wat wij doen.

Professionele mensen-mensen

Wij houden van mensen die houden van hun werk

Wij werken hard voor mensen die hard willen werken. Vind uw nieuwe mankrachten via ons. Wij zijn een uitzender die het anders doet en zijn gespecialiseerd in lichte industrie en productie: arbeiders in logistiek, productie en magazijnwerk, onder andere. We geloven in samenwerking in plaats van in hiërarchieën.

Wij zijn er klaar voor om uw arbeidskracht naar een hoger niveau te brengen. Laten we samen de lat hoger leggen!

Logistiek
Stock Count
Magazijnwerk & Lichte Industrie
(Food) Productie
 

Wat wij beter doen.

Wij zijn bereikbaar als u werkt
Een vast team, ook inhouse
Transparante en eerlijke contracten
Bij u in de buurt

Samen de lat hoger leggen

Samenwerken leidt tot het beste resultaat

Wij geloven niet in cliënten, maar in partnerships. Alleen als je samenwerkt, komt je tot het best mogelijke resultaat.

Wij combineren onze mensenkennis en sterke communicatieve skills met data: we meten álles. in overleg met onze partners stellen we doelen op en we houden daarbij altijd een vinger aan de pols of bij te sturen waar nodig. Zo zetten wij ons volledig in voor uw succes en komen we samen tot een prettige samenwerking.

Wat ons drijft.


We meten alles. Samen met u. Dat genereert harde data.
Hoe u een gezonde werkethiek kwantificeert, vraagt u? Nou, zo:

99% Betrouwbaarheid

Dankzij onze precieze planning kunnen we een hoge betrouwbaarheid borgen.

98% Productiviteit

Een fijne werksfeer zorgt voor een gemotiveerd team.

1,8% No-show

Dankzij onze open communicatie zijn afwezigheden altijd ruim op tijd gemeld.

1,2% Verzuim

Ons verzuimpercentage ligt net boven de 1%. Bewezen cijfers.
 

Team Staffing | ESG

Recruitment

Liever echt in gesprek?

We komen graag eens langs

Elk bedrijf is anders. Dat begrijpen wij. Om uw bedrijfscultuur te leren kennen, komen we graag eens langs. Op die manier kunnen wij advies op maat uitbrengen en aanvoelen welk type werknemer het beste past binnen uw werkomgeving. Al uw vragen kunt u aan ons kwijt, wanneer het ú uitkomt. Wij zijn bereikbaar wanneer u werkt, per e-mail telefonisch of anderzijds.

Andersom bent u natuurlijk bij ons ook van harte welkom. Ons hoofdkantoor bevindt zich dáár waar onze samenwerkingspartners zich bevinden: op een bedrijvig industrieterrein in De Kempen. Vanuit deze uitvalsbasis bedienen wij bedrijven in de logistiek, transport, warehousing, productie en andere lichte industrieën.

Kom met ons in contact. Samen leggen we de lat nog hoger.
×
Focus versus flexibiliteit (‘The F-words’)
De juiste persoon op het juiste profiel.

Iedere dag zijn wij bezig met het zoeken van nieuw talent voor onze klanten. Daarbij zijn ogenschijnlijke tegenpolen als focus en flexibiliteit van groot belang. Want een balans tussen de twee is noodzakelijk – en omdat de behoefte vanuit de markt voortdurend verschuift is het belangrijk om deze 2 doelen regelmatig vanuit een andere invalshoek te bekijken.

Hoe we dat doen? Door te blijven leren, altijd een open communicatie te voeren en eerlijk te zijn, ook als het eens niet lukt. Zo hou je de F-woorden actueel in je samenwerking, en bewegen wij mee met de veranderende behoefte.

We leggen dit keer de focus op communicatie. Concreet betekent het dat we -- aansluitend op het gevraagde profiel -- andere bronnen aanwenden, onze rekruteringsprocessen aanpassen en zo net dat stapje extra te zetten om bij de behoefte van de markt te komen. Goede communicatie is de sleutel in elke vorm en in iedere taal. Met de nadruk op communicatie op de werkvloer. Verbaal en non-verbaal, direct en indirect. Onze intercedent speelt daarin een grote rol, als contactpersoon met uw bedrijf. We vragen vooraf goed door over de eisen op het gebied van communicatie en toetsen die uitgebreid bij de kandidaat. De uitzendkrachten screenen we zo op taalvaardigheden én communicatieve vaardigheden. Wij ondersteunen verder in de breedste zin van het woord. Denk dan bijvoorbeeld aan taalcursussen. Zo dragen we ons steentje bij in het borgen van de communicatie.

Benieuwd? We kunnen u vrijblijvend informeren of direct vrijblijvend kandidaten voorstellen. Wij zijn er klaar voor.

Binnenkort verschijnt ons artikel hierover op onze website. Hou onze artikelen in de gaten.